Koko komeus, kaikki kauheus

Tästä voisi joku sanoa, ettei se ainakaan pahempaan suuntaan voi muuttua. Vakuutan että voi. Sen sijaan useammankin kerran kuultu kommentti ”täällä pitää remontoida ihan kaikki” pitää tismalleen kutinsa. Katsokaa vaikka itse:

 

 

3 kommenttia

Kategoria(t): Uncategorized

3 responses to “Koko komeus, kaikki kauheus

 1. Henna

  Apua… !!! :-O Kiitos tästä videopostauksesta ! ” Kivan ” vihreä eteinen kaarineen kaikkineen. Järkyttävä määrä ovia ! Kapeita käytäviä ? Kai jotkut seinät lähtee veks ? Mutta näkymissä ei ole remontoitavaa, erkkeri-ikkunalle kuvittelin heti jonkun ihanan divaanin.. 😉 Koskas tämän kauheuden pitäisi olla valmista ja kaunista ?

  • Henna

   Ei asunnossa taida varsinaisia käytäviä olla mutta ovien takia tuli sellainen vaikutelma ?

  • Eipä kestä, Henna! 😀 Onhan tuo luukku pienoinen nähtävyys tällä hetkellä, ja tosiaan pahempaan suuntaan menossa vielä kuukauden päivät. Uuden rakentamisen pitäisi alkaa elokuussa. Valmistuminen on ”korkeimman käres”…

   Käytäviä asunnossa ei oikeastaan hirveästi ole, se ”karuselli” kaiken keskellä on ainoa paha. Se puretaan niin, että 4-5 kaappia sekä yksi vessa katoavat ja kahden tulevan makuuhuoneen (nyt yksi makkari ja yksi ruokasali) seiniä siirretään. Vapautuvaan tilaan nousee keittiö. Se on muuten jo paperilla olemassa!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s