Ei lisättävää

lattia

Lattia on valmis. Siitä tuli paljon upeampi kuin osasimme edes odottaa.

Tottahan jo työn edetessä näkyi, että vaikka hyvää yritetään, niin priimaa tuppaa tulemaan. Silti oli mykistävä yllätys nähdä koko yhdeksättä kymmentään käyvä lattia valmiina, hiottuna ja öljyttynä hehkumassa. Ei ole parkettimies turhaan tehnyt työtään yli neljääkymmentä vuotta. Matkan varrella on tarttunut taitoa hyppysiin ja näkemystä katsantoon.

Kiitos siitä. Parketti on kaunis kuin koru.

8 kommenttia

Kategoria(t): Uncategorized

8 responses to “Ei lisättävää

 1. On se aika mykistävä. 🙂 Ihanaa, että säilyi.

 2. Henna

  Hieno !! Kelpaa tassutella ! 🙂

 3. Kelpaa, kun sinne asti päästään. Jos nyt edes raatsii. Luultavasti hyppelen matolat matolle. 😀

  Toivottavasti hieno työ säilyy kunnossa asunnon valmistumiseen asti. Lattia on onneksi nyt taas suojien alla, kun kaikkea muuta asennustyötä tehdään. Naarmukin, niin ei kyllä hyvä heilu… 😉

 4. Henna2

  Näyttää ja kuulostaa hyvältä! Itse olen teettänyt pari remonttia suht lyhyen ajan sisään ja kummallakin kerralla lattia, jonka on pitänyt kruunata kokonaisuus, on ollut pettymys. Hyvät lattiantekijät tuntuvat olevan todella harvassa!!! Siksi pyytäisinkin, jos voisit ilmiantaa tämän hyvän tekijän tulevaisuuden remonttejani varten =) Kiitos jo etukäteen!

 5. Taru

  Pyydän samaa mitä Henna2 yllä, ilmiantaisitko tämän taianomaisen lattian loihtijan? Meillä on lähitulevaisuudessa parketin hionta edessä ja niin mielelläni ottaisin sitä tekemään rautaisen, suositellun, ammattilaisen.

 6. Hei, samat terveiset kuin Hennallekin yllä: laita viestiä pikkasenmaalia@gmail.com, niin pistän yhteystietoja tulemaan. en tietenkään uskalla sanoa mitään hänen työtilanteestaan, mutta kysymällähän se selviää.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s