Se liikkuu sittenkin

keittiötä

Ei ihan valmista vielä, mutta hissuksiin. Keittiöön, kylpyhuoneisiin ja molempiin eteisiin tulee valot. Ensimmäisen kerran tuloksekkaasti valokatkaisimesta painaessani olo oli kuin tulenkäytön keksineellä. Wow!’

.

kylppäriä

Ikkunallinen kylpyhuone vaatii vielä ikkunapenkin ja smyygien käsittelyn, patterin maalauksen, ammeen, allastason, altaan ja hanan. Vaikka näyttää askeettiselta, niin loppujen lopuksi nuo ovat pikkuasioita. Tasojen toimitusaikataulu on kivi kengässä, mutta rukoilen ihmettä.

.

ikkunalauta

Ikkunapenkit oli jossain vaiheessa katsottu parhaaksi kaakeloida. Ja me taas katsoimme parhaaksi palauttaa alkuperäisen kiillon sinne minne se kuuluukin. Tämä on remontin  Herkku & Karkki -osuutta. Maali kovettuu vielä kuukausia, joten mitään painavaa ikkunoille ei sovi asetella ennen kevättalvea.

.

sisäänläynti

Sisäänkäyntien tuulikaapeille ei ole tehty vielä mitään ymmärrettävistä syistä. Kun ovista jatkuvasti tullaan ja mennään erinäisten levyjen, koneiden ja rakennustarvikkeiden kanssa, niin remontoidut pinnat joutuisivat turhan lujille. Nyt kun niitäkin viimein lähestyttiin, löytyi muovimaton ja kovalevyn alta originaali lautalattia. Hiottuna ja maalattuna se jatkaa edelleen toimivana tehtävässään. Mukavaa, että näin viime metreilläkin löytyi vielä pieni pala vanhaa.

.

siivouskomero

Juhla se on pienikin juhla, eikä yhtään syytä jätetä käyttämättä. Pieni pikajuhla verukkeena välipalanälkä,  lähikaupan antimin tasoitepurkin päälle katettuna, aiheena ensimmäinen valmis tila:

siivouskomero.

Herranen aika, miten sille onkaan käyttöä!

3 kommenttia

Kategoria(t): Uncategorized

3 responses to “Se liikkuu sittenkin

  1. Onnittelut ekalle valmistuneelle osuudelle. 🙂 Sietääkin juhlia!

  2. Henna

    Hyvät eväät ja oikein kynttiläkin 🙂 Näyttää jo tosi hyvältä !

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s