Yhteinen kotimme

Blogi on ollut hiljaa, koska remontti alkaa olla lopuillaan. Mikään ei kuitenkaan ole koskaan kokonaan valmis, eikä valmiiksi tule. Aina voi vähän viilata. Vähintäänkin loppulauseen laitan vielä tänne, jahka siltä alkaa tuntua, ja olisi niitä kuviakin kiva postata. Mutta milloin sisustus olisi niin valmis, että voin? Muutaman kuvan verran kotiamme näkyi Kotiliedessä artikkelissa, jossa toimittaja Riitta Lehtimäki vei meidät aikamatkalle Allin maailmaan. Kokemus oli oikein ihana ja sai meidät tsemppaamaan kodin kuvauskuntoon, vaikka sisustus ei ollut varsin valmis ja ikkunaremonttikin vielä tekemättä. Valokuvaaja Paula Kukkonen kohteli pieniä puutteita kuitenkin ammattilaisen tavalla hyvin lempeästi. Joten: tervetuloa meille artikkelin kautta  – silloin ja nyt.

Kuuluilen vielä!

3 kommenttia

Kategoria(t): Uncategorized

3 responses to “Yhteinen kotimme

 1. Olen odotellut kuvia valmistuneesta asunnosta, mutta eihän se ole niin helppoa julkaista kodistaan kuvia.. Kiinnostaisi kuulla miten itse koette, esim onnistuiko keittiön siirtäminen? Näyttääkö uusi siltä, että olisi aina siinä ollut? Entä yhdistetty olohuone-sali? Tai makuuhuoneet – tuliko niistä koppeja vai taloon sopivia, tilavia huoneita?

  Artikkeli oli hieno ja ne muutamat kuvat kodistanne kauniita!

  On ollut kiva kulkea matkassasi tämä remontti täällä ruudun takana. Haikeeta, että se on nyt ohi..

  Onnea ja iloa jatkossakin teille siellä upeassa kodissanne!

  Tarja

 2. Kiitos kun olet seurannut ja tykännyt! Ja kyllä ne kunnolliset kuvat pitää tänne vielä saada, vaikka sisustusta ei ole valmiiksi sementoitukaan. Lupaan että tulevat!

  Keittiön siirtäminen oli ihan oleellisen tärkeää asunnon toimivuuden kannalta. Sen sijainti on keskeinen ja siihen kokoontuu väki paitsi syömään ja kokkaamaan, myös olemaan ja tekemään jopa kirjallisia töitä koneillaan. Keittiö on todella onnistunut myös ihan virallisessa käyttötarkoituksessaan.

  Asunnon vanha henki on olemassa, kiitos yksityiskohtien ja tuskalla talteen saatujen vanhojen ovien. Keittiön kohdalla on tietenkin selvää, että se ei ole aina voinut olla nykyisellä kohdallaan, mutta oikein mistään ei voi havaita miten massiivinen remontti oikein on ollut. Iso osa siinä on ollut erinomaisella lattiamiehellä, joka rakensi purkukohdat olemattomiin täysin vanhaan lattiaan sulautuvilla korjauksilla.

  Makuuhuoneet ovat suurempia kuin pelkäsin suunnitteluvaiheessa. Niistä tuli täysin toimivia. Kaikkiin mahtuu säilytystilaa, sängyt ja työpöydät ilman ahtamisen tuntua. Huonekorkaus ja kauniit ikkunat luonnollisesti lisäävät ilmavuutta. Master bedroom on henkilökohtainen suosikkiherkkuni oman ammeellisen kylpyhuoneensa ansiosta. Se toimii luontevana pukeutumishuoneena ja kynttilöiden kanssa iltapimeällä taas romanttisena kotikylpylänä. Siellä tulee aika kuninkaallinen olo, täytyy leuhkia. 😉

  En ole tähän mennessä keksinyt mitään kohtaa, josta tulisi mieleen, että se olisi pitänyt tehdä toisin. Joitakin kohtia on, joita kyllä pitää vielä jatkaa, kuten eteisen kenkäsäilytys, mutta se nyt on ollut ihan vain viitseliäisyydestä kiinni. Kyllä kai tämä on onnistuneeksi operaatioksi kaiken kaikkiaan julistettava. Hyvä kun kysyit, niin tuli tätäkin pohdittua!

 3. Hei, kiva kuulla, että muutokset olivat onnistuneita. Noita makuuhuineita jännitin.. Ja sitä, että puritte pois ne pariovet.. Ja tosiaan jos lattia on ehjä, mistään ei voi arvata siitä jotain puretun.
  Tuo kylpyhuone näytti piirustuksissakin hyvältä. Iso wau sille.
  Hienos, että jaksoit pitää kiinni ovista ja saranoista ja ikkunoista ym. Se kannatti!
  Tarja

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s